Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: VIF,- OG LANDSLAGSSPILLER FELIX HORN MYHRE: NFA BETYDDE MYE FOR MEG
󰀄

Tidligere NFA-gutt Felix Horn Myhre (f. 1999) har etablert seg for Vålerenga i Eliteserien, og startet to av de tre siste kampene for Oslo-laget i årets sesong.

Han har også spilt på de fleste ungdomslandslag, nå senest U21-landslaget. Felix var med NFA på Mundialito i 2011, samme året som Tobias Borchgrevink Børkeeiet (Brøndby) og Frida Leonhardsen Maanum (Linköping) også var med. Vi stilte Felix noen spørsmål om hans tid på NFA:– Hva har NFA betydd for deg?
– NFA betydde masse ekstra trening for meg, spesielt siden NFA hadde treninger gjennom hele vinteren, hvor det var ekstra vanskelig for klubben å tilrettelegge.
-Hvordan mener du NFA har påvirket din utvikling?
– Jeg tror NFA påvirket utviklingen min veldig positivt. Det var mye jobbing med teknikk, motorikk og egentlig fotballferdigheter generelt. Det var alltid gøy å komme på trening,

 og alle trenerne var kompetente og flinke til å lære bort.
-Hvilken betydning hadde Mundialito (VM for yngres der NFA har deltatt i 13 år)?
– Mundialito var en utrolig kul opplevelse, og min første erfaring med et mye høyere nivå enn jeg hadde vært borti før. Jeg husker spesielt godt vi spilte mot Benfica og de var ekstremt gode. Da fikk jeg en fin pekepinn på ting å bli bedre på.

NFA takker Felix for praten og ønsker ham lykke til videre med fotballen!

Opphavsrettighet © 2012
󰁓