Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: NFA 2 tok 2.plass i Talentcup på Hamar
󰀄

NFA deltok i helgen på Talentcup på Hamar arrangert av HamKam. Dette var en såkalt invitasjonsturnering og i alt 72 lag fra 14 kretser deltok. NFA stilte med to sterke lag i denne 7er cupen der det ble spilt gruppespill på lørdag og cupspill på søndag. NFA tok en sterk 2. plass i turneringen.

General
nfa

 

Begge NFAs lag gikk videre til A-sluttspill, henholdsvis som nr 1 og nr 2 i sine grupper. Resultatene i gruppespillet for de to lagene var slik:

 

Gruppe A:

Fyllingsdalen Spartans-NFA 2: 5-0
NFA 2-Kambo: 15-1
NFA 2-Astor: 20-0

 

NFA-2 fikk 6 poeng og målforskjell 35-6

Ovenfor ser vi NFA-2, som bestod av følgende spillere:Ståle, Sebastian, Lang, Nils Peter, Sigurd, Alexander, Felix, Emil, Hugo og Frans.Trenere for laget var Thierry Kopp og Ken Dugdale.

Gruppe I:NFA 1-Sædalen: 10-1
Roterud-NFA 1: 0-15
NFA 1-Heradsbygd: 14-3

NFA-1 fikk 9 poeng og målforskjell 39-4

Ovenfor ser vi NFA-1, som bestod av følgende spillere:Sebastian, Marcus, Stefan, Christoffer, Alexander, Wiljar, Jacob, William, Joakim og Kristian.
Trenere for laget var 
Terje Lübeck og Eirik Hvattum Bjørnstad. 

Som resultatene viser var NFA-lagene nokså overlegne, bortsett fra kampen mot Fyllingsdalen. Dette laget var i en egen klasse i turneringen, noe de også bekreftet senere i cupen, da de igjen møtte NFA-2!

I A-sluttspillet måtte NFA-2, på grunn av 2.plassen i gruppespillet, ut i en ekstra kamp på søndag morgen kl. 0800. Oppsal 2 ble slått 13-1. I 1/16 finalene gikk begge NFA lagene videre; NFA-1 slo Ready 2-1, mens NFA-1 banket Strømsgodset 5-0.

I 1/8 finalene ble det en meget jevn kamp mellom Holmen og NFA-2, der NFA-2 til slutt vant knepent 3-2. I den andre 1/8 finalen vant NFA-1 den siste omgangen med 5-1, men det hjalp lite så lenge Øvrevoll/Hosle vant første omgang med hele 7-0! En spesiell kamp der lagene kjente mange av hverandres spillere etter flere år sammen på NFA. ØHIL spilte bra; tempoet og innsatsen var intens gjennom hele kampen; sluttresultatet ble 8-5 til ØHIL. I kvartfinalen var det klart for NFA revansj da NFA-2 møtte ØHIL. NFA-2 kontrollerte kampen og vant til slutt 6-2. Heller ikke i semifinalen var det noe tvil om hvem som var det beste laget; NFA-2 slo Nøtterøy 5-1. I finalen var situasjonen snudd om; Fyllingsdalen var utilnærmelig, som de hadde vært gjennom hele cupen. Det ble ingen revansj for NFA-2 som tapte 5-0. Uansett var det en gjeng veldig fornøyde, men slitne NFA-2 gutter som etter 6! kamper (2×25 min) denne dagen mottok pokalen for 2. plassen.

Totalt sett en god prestasjon av NFAs 20 spillere på de to lagene; begge lagene viste gode NFA-takter med fokus på ballbesittelse, hurtig balltempo og mye bevegelse. Med et lag i 1/8 finalen og 2. plass i en cup med mange av landets beste 2000-lag, fikk NFA bekreftet at 2000-årgangen har både kvalitet og kvantitet. I tillegg skal nevnes at lagene kun hadde to treninger sammen før Talentcupen.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓