Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: Meld deg på NFA fotballskole i Vallhall i høstferien
󰀄

NFA arrangerer tradisjonen tro fotballskoler i høstferien, sommerferien (første og siste uke), og vinterferier for spillere i aldersgruppen 8-13 år. I høstferien arrangeres fotballskolen inne i Vallhall, garantert stabile og optimale utviklingsforhold hele uken. Innholdet i fotballskolen er basert på de europeiske toppakademienes prinsipper med mye grunnteknisk trening, i tillegg til koordinasjon og motorikk med kompetente og modne NFA-trenere. På NFAs fotballskoler har vi som mål at spillerne skal lære, ikke bare være!

Neste fotballskole arrangeres i Vallhall i høstferien , 1-5/10. Prisen er kr 2250,-, inkludert en NFA-treningsdrakt. 50 % søskenmoderasjon. Vanlig opplegg med sunn varm fotballunsj og erfarne instruktører. Vi vil være til stede på banen fra ca kl 0830 og til ca kl 1530 om det er behov for å levere og hente litt før og etter fotballskolen,

Her kan du melde på til årets fotballskole i høstferien i Vallhall. 

Sommer 2018, fra 2-6/7, arrangerte FC Porto/SIA Spain, i samarbeid med NFA, en treningsleir i Oslo-området for spillere født 2001-2004. FC Porto/SIA Spain hadde det faglige ansvarlige og var i Norge med sine profesjonelle trenere og med sitt opplegg som også benyttes av FC Porto. FC Porto/SIA Spain og NFA planlegger med å arrangere flere slike treningsleire, også på SIAs anlegg ved Alicante. Er du interessert, send en mail til: post@f-a.no

TEMAER PÅ FOTBALLSKOLENE

Hver dag har sine egne temaer som:
-utvikling av tekniske grunnferdigheter (pasning, mottak/medtak, føring)
-bli en smartere spillere (spilleforståelse, riktige valg, overblikk)
-handle raskt (løpe fort og oppfatte, reagere, velge og handle raskt)
-bli en bedre forsvarsspiller (dueller og bryte pasninger)
-bli en bedre angriper/avslutter (finter, driblinger og skudd)

Opplegget er utfordrende og krevende og forutsetter motivasjon for fotball og ønske om videre læring og utvikling. Vi har som mål at NFAs fotballskoler skal være et sted å lære og ikke bare være, selvfølgelig i kombinasjon med å ha det gøy. 

HVA SPILLERNE OG FORELDRENE MENER OM NFAS FOTBALLSKOLER

Her er noen meninger etter NFAs tidligere fotballskoler:

-«Jeg ble en mye bedre fotballspiller av å gå på NFAs fotballskole»

-«Han var superfornøyd og synes det var veldig lærerikt, et flott opplegg med trening og svært flinke trenere.»

-«Han lærer noe nytt hver gang han er hos dere. Jeg ser også framgangen. Han tenker mer nå når han spiller. Treneren hans har også kommentert det.»

-«Han har fått flere venner og synes det er gøy å spille med spillere som er gode.»

-«Innholdsmessig var øvelser og spill variert, fokusorientert og med god personlig oppfølging fra trenerne.»

-«Det virker også som han hadde en veldig fin tone med de andre spillerne og det betyr mye for trivselen.»

-«Jeg mener det er nødvendig med en slik arena som NFA representerer, der også de beste spillerne blir ivaretatt og utfordret.»

Påmelding til fotballskolene: post@f-a.no

Opphavsrettighet © 2012
󰁓