Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: G-97 på besøk hos Manchester City
󰀄

Ullern slo Manchester City 6-2
Ullerngutta banket et blandingslag fra Manchester City. Etter meget bra spill og god defensiv organisering vant Ullerns 15 åringer 6-2 mot de engelske gutta. Målscorere for Ullern var Håkon 2, Ulrik 2, Fredrik og Theo.

Ullern G 97 på plass i Manchester
Siste nytt fra Manchester: Det er ikke bare United og City som er i byen denne uken, men også Ullern/NFA G-97!

Ullerngutta, de fleste med bakgrunn fra NFA, har gjennom årene fått mye verdifull internasjonal erfaring. I dag, mandag 26.11, spiller de mot Manchester Citys akademilag i Manchester. Gutta har tidligere i år målt krefter mot Juventus i Torino, og klarte seg bra der. Vi ønsker gutta lykke til mot britene ikveld. Oppdatering på resultat kommer i løpet av kvelden.

Kommentarer

Skriv en kommentar:

*

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓