Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: Meld deg på NFA i Oslo
󰀄

NFA tilbyr ukentlige treninger i Oslo på onsdager og fredager, kl 15-1630. Disse utviklingstreningene er for årgangene 2009 -2013 og åpne for alle.  Ønsker du å komme på en prøvetrening, send en mail til: post@f-a.no

Spillere kan starte på NFA til enhver tid. Om man starter i en påbegynt periode betales det kun for gjenværende ganger.

Alle gruppene på NFAs treninger deles inn i nivågrupper, også på tvers av alder og kjønn. Vi ønsker på denne måten å gi et best mulig tilbud for flest mulig. NFA har som mål at spillerne skal ha det gøy innenfor rammer som setter visse krav til interesse, disiplin, motivasjon og ønske om læring og videre utvikling.

Det kan prøvetrenes før man eventuelt bestemmer seg for videre deltakelse og betaling.

Kommentarer

Skriv en kommentar:

*

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓