Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: Meld deg på NFA i Oslo og Sandefjord
󰀄

Nåværende NFA-periode varer frem til påske i Oslo og Sandefjord  . Disse utviklingstreningene er for årgangene 2008 -2012 og åpne for alle.  Ønsker du å komme på en prøvetrening, send en mail til: post@f-a.no

Treningstider og steder frem til påske (unntatt vinterferien) er følgende:

Oslo:

– Onsdager og fredager, kl 15-1630 i Vallhall (kunstgress).

Priser for denne perioden er:

-en gang i uken, kr 3050,-
-to ganger i uken, kr 4600-

Husk 50 % søskenmoderasjon. Spillere kan starte på NFA til enhver tid. Om man starter i en påbegynt periode betales det kun for gjenværende ganger. Nye som starter på NFA får en NFA-treningsdrakt (inkluderes i fakturaen ved et tillegg på kr 350,-). Prisen inkluderer også en interncup for alle 7/3.

Alle gruppene på NFAs treninger deles inn i nivågrupper, også på tvers av alder og kjønn. Vi ønsker på denne måten å gi et best mulig tilbud for flest mulig. NFA har som mål at spillerne skal ha det gøy innenfor rammer som setter visse krav til interesse, disiplin, motivasjon og ønske om læring og videre utvikling.

Det kan prøvetrenes før man eventuelt bestemmer seg for videre deltakelse og betaling.

Verv en spiller til NFA (som starter og blir med på NFA), og du får en NFA-Diadora sekk i vervepremie! Send da en mail til post@f-a.no med navn, fødselsår og mailadresse.

NB! Husk også mulighetene for å være med på NFAs fotballskoler. Mer om det her.

Kommentarer

Skriv en kommentar:

*

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓