Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/4/f/f-ano/www/wp-content/themes/adeptstyle/wpv_theme/helpers/base.php on line 0
Meld deg på NFA nå i Oslo, Bærum og Sandefjord | NFA
󰁖
Kontakt
󰁂
post@f-a.no
Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: Meld deg på NFA nå i Oslo, Bærum og Sandefjord
󰀄

Vi er nå inne i NFA-perioden som startet etter høstferien i Oslo og Bærum (se nedenfor) og i Sandefjord .  Denne perioden varer frem til jul, med siste trening i uke 51. Disse utviklingstreningene er for årgangene 2005 -2010/11.  Ønsker du å komme på en prøvetrening, send en mail til: post@f-a.no

Treningstider og steder (med kunstgress) mvf uke 41 og frem t.o.m uke 51 er følgende:

Bærum i hallen ved Sandvika stadion:

-Fredager, kl 15-1630 inne i hallen ved Sandvika stadion (til våren planlegges treningene på kunstgresset på Jarmyra)

Oslo:

– Onsdager og fredager, kl 15-1630 i Vallhall

Priser for denne perioden er:

-en gang i uken, kr 2200,-
-to ganger i uken, kr 3300-

Husk 50 % søskenmoderasjon. Spillere kan starte på NFA til enhver tid. Om man starter i en påbegynt periode betales det kun for gjenværende ganger. Nye som starter på NFA får en NFA-treningsdrakt og evt en NFA-fleecejakke mot et tillegg i prisen.

Alle gruppene på NFAs treninger deles inn i nivågrupper, også på tvers av alder. Vi ønsker på denne måten å gi et best mulig tilbud for flest mulig. NFA har som mål at spillerne skal ha det gøy innenfor rammer som setter visse krav til interesse, disiplin, motivasjon og ønske om læring og videre utvikling.

Det kan prøvetrenes før man eventuelt bestemmer seg for videre deltakelse og betaling.

Verv en spiller til NFA (som starter og blir med på NFA), og du får en NFA-Diadora sekk i vervepremie! Send da en mail til post@f-a.no med navn, fødselsår og mailadresse.

NB! Husk også mulighetene for å være med på NFAs fotballskoler. Mer om det her.

Kommentarer

Skriv en kommentar:

*

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓