Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: Mundialito 2013 dag 1: 2 sure tap
󰀄

Da er endelig påskens vakreste eventyr i gang!

NFA blå møtte CDC Nuevo Molino fra Spania i første match. Etter en målløs og jevn 1.omgang, var det kun et lag på banen i 2.omgang, og Molino tok hjem seieren med hele 4-0. Nye muligheter venter i morgen!

NFA rød spilte kampen etter NFA blå, på samme bane. Houston sto på motsatt banehalvdel, og det var tydelig at Houston hadde problemer i starten, akkurat som i den legendariske Apollo-filmen. Gleb satte tidlig inn 1-0 etter å ha dratt seg fint fri på venstrekanten. Gleb har for øvrig barbert inn en Nike-logo i håret til glede for store og små. Like etter kom 2-0 på et selvmål, som kan sees her. Houston nektet å gi seg, og fikk uttelling i form av to kjappe scoringer. Plutselig var vi like langt på bane 8. Dette ville Petter gjøre noe med. Venstrebacken penetrerte seg gjennom to Houston-gutter, og banka ballen i kassa. 3-2 og kjempestemning blant de norske på tribune, bane og benk. Men her slutter moroa. Houston utlignet rett før pause, og dermed sto det 3-3 til pause. Rett etter pause gikk Houston opp i ledelsen for første gang i matchen, og like etter økte de til 5-3. NFA så rimelig fortapte ut på dette tidspunktet. Lasse dro imidlertid frem venstreslegga og dunka inn reduseringen før utligningen var et faktum like etter. 5-5 og stor spenning. Like før slutt skjer det som ikke skal skje. Houston putter nok en gang, vinner 6-5, og tar 3 viktige poeng.

I morgen spiller NFA rød mot Isla Cristina(Spania) klokka 12.
NFA blå møter også et spansk lag i morgen, Conil står på motsatt banehalvdel klokka 11.

Følg med!

Kommentarer

Skriv en kommentar:

*

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓