Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: Mundialito 2013 dag 2: 1 uavgjort og 1 tap
󰀄

NFA rød-Isla Cristina 1-4(0-2)

Etter et surt tap mot et lag som burde blitt slått i første kamp, møtte vi her et bedre lag. Vi tok båten over til Spania, og var klare da dommeren blåste i gang bataljen klokken 11 portugisisk tid, 12 spansk tid. Mye tidsforskjeller å forholde seg til her nede, men alt ordner seg slik Bob Marley fremstiller det i «Everything’s gonna be alright».. Isla Cristina tok tidlig ledelsen 2-0, en ledelse som holdt seg til pause. Etter hvilen putta de på to til, før Lasse reduserte like før slutt.

 

NFA blå-Canil 2-2(0-0)

NFA blå møtte spanske Canil på bane 5, i det som etter hvert ble en underholdende kamp. Til pause var det lite å melde hjem om, 0-0 og ingen store sjanser til noen av lagene.  I 2.omgang tok matchen fullstendig fyr, og Canil tok ledelsen 1-0 rett etter at dommeren blåste i gang etter pause. Det tok ikke lang tid før NFA svarte. Karl kom seg fri på venstresiden, og skaffet straffe. Straffen tok han selv, men den gikk dessverre til side for mål. Kun 3 minutter etter var igjen nevnte Karl på farten på sin venstreside, og i Gareth Bale-stil banket han inn utligningen med venstreslegga si. Men det skulle ikke vare lenge. Canil fikk frispark 20 meter fra vårt mål, og en spiller fikk stå helt umarkert og heade inn ledelse til spanjolene. På dette tidspunktet så det tøft ut, men nok en gang klarte de norske gutta å hente opp ledelsen. NFA får frispark like utenfor boksen til Canil, og Karl slår hardt inn mot bakerste. Canils keeper finner blekkspruten i seg, og får så vidt klarert. På returen venter Oliver, som slår rolig inn foran mål. Der står Daniel, som banker inn 2-2. Onde tunger vil hevde at Daniel sto i offside, men vi har video på dette, og Oliver spiller ballen TILBAKE til Daniel. Derfor ingen offside. Målet kan sees her:

NFA-Cenil, scoring av Daniel

http://www.facebook.com/photo.php?v=492090050858936

Kommentarer

Skriv en kommentar:

*

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓