Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: Mundialito 2013 dag 3: Oppturer og nedturer
󰀄

Dag 3 er over, og den endte med 2 seire og 2 tap for NFA. Begge lagene spilte 2 matcher:

26.03 kl. 10: NFA Blå-Nervion 3-2

Tirsdagen startet med en knallsterk match av NFA Blå mot Nervion. Vi kom tidlig under 0-1, men ga definitivt ikke opp. Carl utlignet, før Sondre sendte oss i ledelsen på et frispark. NFA fortsetter å holde trykket oppe i 2.omgang og skaper mange sjanser, og til slutt får vi uttelling når Daniel runder keeper og setter inn den deilige 3-1 scoringen. Nervion reduserer og skaper et enormt trykk mot vårt mål, men vi holder unna. Sterkt!

26.03 kl. 11: NFA rød-Vasco da Gama 0-14 Som forventet ble det tap for NFA rød mot Vasco da Gama. 0-14 endte det til slutt. De fleste brasilianerne var født i 2001, mens de fleste av gutta på NFA rød er født i 2002. Det var en grei gjennomkjøring før den viktige kampen som ventet kun få timer senere.

26.03 kl. 1600 NFA blå-Club America 3-4(2-3) Det var knyttet mye spenning opp mot denne matchen da Club America og NFA kjemper om de samme plasseringene i en uhyre jevn gruppe. Mexicanerne var svært effektive innledningsvis, scorte på alle sjansene sine og ledet dermed 3-0 etter 10 minutter. Men vi ga ikke opp, og Rasmus reduserte til 3-1 før Johan dunka inn 3-2 like etter. Dette skjedde i en periode der vi skaper spesielt mye på venstresiden vår. 3-2 holder seg til pause. Vi trykker på i 2.omgang og skaper mange halvsjanser og noen større sjanser, men det er Club America som får det første målet etter hvilen. 4-2, og alt ser kjørt ut. NFA reduserer like før slutt etter at Johan scorer på en retur etter frispark fra Elias, og det ebber ut i 4-3 til mexicanerne.

‘26.03 kl. 1700 NFA rød-EFB 2001 4-0(3-0) NFA rød kom rett fra et braktap mot Vasco da Gama, og hadde sterke intensjoner om å reise seg etter den matchen. Vi tar tidlig ledelsen 1-0 ved Gleb, og samme mann scorer også 2-0 og 3-0. Hat-trick på den latviske målmaskinen der altså. Rett før dommeren blåser av kombinerer vi fint på venstresiden. Ballen ender til slutt hos Jakob, som kontrollert setter inn 4-0. En bra match og en god opplevelse for gutta.’

 

Både NFA blå og NFA rød ligger nest sist i sine grupper og ligger dermed an til å komme til C-sluttspillet. Nummer 1 og 2 går til A, 3 og 4 til B, 5 til C, og 6 til Fair Play Cup.

Tabellene kan sees her:
http://www.mundialito.org/sismundial/partidosposiciones.php?categoria=1

Kommentarer

Skriv en kommentar:

*

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓