Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: Mundialito 2013 dag 4: Klare for sluttspill
󰀄

27.03 kl. 1200 NFA blå-Interminas 0-3(0-1)

NFA møtte her et brasiliansk lag som allerede før kampen var klare for A-sluttspill. Brasil tenker du – vel, da tenker du vel samba, overstegsfinter og tuneller. Så var ikke tilfelle for dette laget. Interminas’ taktikk var «et spark ut» bakfra! NFA hadde klart mest ball, og gjorde spillemessig en god kamp uten å skape de helt store sjansene. I morgen venter 1/8 delsfinale i «bronsesluttspillet» med kamp klokken 15 portugisisk tid i Spania.

27.03 kl. 1200 NFA rød-Sacavanense 0-7(0-3)

Gutta hadde fokus på den defensive organiseringen og lyktes bra med det mot et lag som totalt i gruppespillet har scoret 56 mål på 5 kamper! Vi lå i en dyp 2-3-1 formasjon, og gutta jobbet bra, var disiplinerte og flinke og spilte seg også til 3 åpenbare målsjanser. I morgen venter 1/8 delsfinale i «bronsesluttspillet» klokken 15 portugisisk tid i Spania.

Kommentarer

Skriv en kommentar:

*

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓