Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: Første spilledag i Mundialito 2014: En uavgjort og to tap
󰀄

Årets første spilledag i Mundialito er over, og vi har fått mange spennende opplevelser her i solsteiken.

 

Dagens første kamp var NFA Rød mot Canadian Red Devils. Canadierne får en eventyrlig start på matchen når de leder 2-0 etter kun ti minutter. Vi kommer oss mer med utover i kampen, men 0-2 står seg til pause. Midtveis ut i 2.omgang reduserer Jonathan etter en strålende stikker fra Kristos. Etter scoringen er vi svært nære utligning ved flere anledninger, men det vil seg ikke, og Canadian Red Devils rir av stormen og vinner 2-1.

Like etter NFA Røds kamp var det klart for NFA Vesterålens debut i Mundialito. Gutta fra nord kjempet knallbra og kom tilbake etter å ha ligget under både 1-2 og 3-4. Ti slutt endte det 4-4 og med poengdeiling for NFA. Målscorere var Lasse, Johnny og Rodrigo(2). Lasses straffescoring kan sees ved å trykke her.

Dagens siste kamp ble spilt mellom NFA Blå og sambagutta fra Vasco da Gama. Brasilianerne viste seg som forventet å være et meget bra lag, og etter å ha ledet 2-0 til pause vant de små tryllekunstnerne til slutt 4-0.

Imorgen venter det flere spennende kamper for våre tre lag. Morgendagens program:
10:00 NFA Vesterålen-Isla Cristina
11:00 NFA Blå-Atletico Tartessos
11:00 NFA Rød-CD Verdeluz
17:00(spansk og norsk tid): NFA Blå-San Vicente
18:00(spansk og norsk tid): NFA Rød-Canela

Kommentarer

Skriv en kommentar:

*

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓