Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: Andre spilledag i Mundialito 2014: Mange positive opplevelser
󰀄

14.april går mot slutten, og dette har vært en dag med mange pluss-opplevelser. Dagen begynte med at NFA Vesterålen møtte Isla Cristina. Isla Cristine var gode, veldig gode faktisk, og vant til slutt 7-2 over våre gutter.

Både NFA Rød og NFA Blå spilte kamp klokken 10. NFA Rød møtte Verdeluz på hovedstadion, og Fornebu-gutta gjorde en meget sterk prestasjon. Til slutt vant de 3-1, og alle målene ble scoret av Jesper.

NFA Blå møtte Atletico Tartessos på bane 7. Spanjolene gikk svært aggressivt ut, og presset høyt fra start. 0-2 i sekken etter tre minutter, og en svært vanskelig start for Thierry og Oliviers gutter. 0-2 holdt seg til pause. Etter hvilen ble det to nye baklengs, og det endte da altså til slutt 0-4.

På ettermiddagen var det tid for revansje for NFA Blå. Vi så tidlig at San Vicente var et lag som burde slås, og etter en seig 1.omgang løsnet det etter pause. To scoringer av Thomas og to av Truls D førte til en etterlengtet seier, og fryktelig god stemning.

Dagen ble avsluttet med NFA Rød-match mot Canela. Etter en grusom start med 0-1 etter kun ett minutt, løftet gutta seg kraftig. Tidvis ble det levert skikkelig kosefotball, og noen av scoringene våre var like deilige som ananasjuicen som serveres til frokost her nede. Emil, Mads, Jesper 2, Christos, Elias og Sondre var målscorere.

 

Morgendagens program:
0900 FC Leca-NFA Vesterålen
10:00 Aspire Academy-NFA Blå
15:00 NFA Rød-EF Faro
15:00 NFA Vesterålen-Lusitano

 

Kommentarer

Skriv en kommentar:

*

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓