Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: Tredje spilledag i Mundialito 2014: Både oppturer og nedturer!
󰀄

Dagen har vært variabel for NFA-guttene i Portugal med 0 seire, 2 uavgjorte og 2 tap. NFA Vesterålen tapte til slutt knepent 2-3 mot FC Leca. Johnny og Rodrigo putta hver sin, men det var ikke nok til å avgjøre kampen i NFA sitt favør.

Dagens 2.kamp gikk på selveste hovedstadion mellom Aspire Academy fra Qatar og NFA Blå. Selv om det var sambatakter og herlig stemning fra de norske vikingene på tribunen, gikk det ikke helt på skinner for NFA. Thomas sørget for både 1-0 og 2-0, men det holdt ikke helt inn. Aspire snudde 0-2 til 4-2 og selv om Nicolas reduserte rett før slutt, holdt det ikke helt inn. Det ble til slutt 4-3 til Aspire, et resultat som fort kunne vært omvendt.

3.kampen for dagen, og NFA Vesterålen var svært nærme en historisk seier. Selv om de ledet lenge, ble det til slutt 3-3 mot det lokale laget Lusitano.

Den siste kampen for dagen gikk mellom NFA Rød og Faro. Også her gikk NFA Rød tidlig opp i en tomålsledelse, etter scoringer av henholdsvis Christos og Jesper, men heller ikke for NFA Rød holdt det helt inn. Det var en smule ufortjent at det endte 2-2, for Faro var ikke over midtbanen i 2.omgang og NFA hadde virkelig fortjent å vinne denne tøffe bataljen på bane 7.

Imorgen er det duket for noen virkelige godbiter! Slik ser morgendagens program ut:

11:00: NFA Blue – SC Arcozelo

12:00: Sevilla FC – NFA Vesterålen

16:00:  Sporting Clube de Portugal – NFA Red

17:00: NFA Blue – Merida CF B

Kommentarer

Skriv en kommentar:

*

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓