Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: Fjerde spilledag i Mundialito 2014: Siste dag med gruppespill
󰀄

16.april startet med et brak da NFA Blå slo Arcozelo 2-0 på bane 7. En tidlig scoring av Nicolas på pasning fra Jonas satte standarden, og 1-0 holdt seg til pause. Rett etter hvilen tok Kristian tak i kula midt på banen, dro av et par mann, og satte ballen rolig til side for Arcozelos keeper. Klasse, Kristian!

Like etter var det tid for NFA Vesterålen mot Sevilla på hovedstadion. Sevilla er en av favorittene til å vinne hele sulamitten, og vant komfortabelt 9-0 mot våre nordnorske gutter.

Videre fulgte NFA Røds første og siste kamp for dagen, mot Sporting Lisboa. Sporting er Cristiano Ronaldos tidligere klubb, og som Sevilla regnes de som ett av de beste lagene i Mundialito. Eirik og Stians gutter spilte en meget god første omgang, og lå under 0-3 til pause. Etter hvilen ble gutta slitne, og Sporting vant til slutt 10-0.

Dagens siste kamp var NFA Blå mot Merida. Til pause var stillingen 1-1 etter straffescoring av Kristian. Etter pause scoret Merida på to av to sjanser, og det endte med 1-3-tap for NFA Blå.
Imorgen, torsdag spiller NFA sluttspillkamper (vinn eller forsvinn), slik:

-NFA RØD, kl 11 (Portugisisk tid) mot EF Faro på kunstgress i Ayamonte i Spania i 1/8 finalen i «B» sluttspill
-NFA BLÅ, kl 15 (Portugisisk tid) mot EFF Soccerschool på kunstgress i Ayamonte i Spania i 1/8 finalen i «C» sluttspill
– NFA Vesterålen blir nokså sikkert  5.beste nr 6 lag, slik at de da går direkte til semifinalen som spilles fredag, kl 16 på bane 7. Med et lite forbehold….

Kommentarer

Skriv en kommentar:

*

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓