Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: Tidenes beste av NFA i Mundialito 2015
󰀄

mund20155

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med 03 i A-sluttspill og 05 til semi i B-sluttspill leverte NFA sin beste prestasjon i sin 9. Mundialitodeltakelse. I 03var det totalt 68 deltakende lag og der var NFA blant de 32 som gikk til A.sluttspill. Vi nærmer oss de beste og både 03 og 05 har et toppnivå som viser at de i perioder kan matche en del av de bedre lagene. Men opp til de aller beste er det fortsatt stor avstand. NFA 03 hadde «gleden» av å spille mot vinner av A-sluttspillet, Real Club Celta de Vigo, og fikk en grei læring i hvordan fotball spilles av noen av Europas beste 12-åringer. Utviklende og lærerikt, noe som er NFAs hovedmål med å delta i slike turneringer.

05 ble nr 3 i B etter semi-tapet for Geracao Benfica Estadio, som vant B-sluttspillet. Et lag som det absolutt var mulig å matche for NFAs 05 gutter Her gikk de 16 beste til A, slik at NFA tok en 19. plass av totalt 54 lag. En bra prestasjon i en turnering med mange lag på et høyt nivå.

De fleste av NFAs kamper ble filmet; en viktig del av læringen og utviklingen er å evaluere i etterkant, og da er kamptitting en viktig del av det hele, i tillegg til spillersamtaler som ble gjennomført med en del av spillerne på flyet hjem.

Tradisjonen tro ble turen avsluttet med strandkamp mellom store og små. Alle kampene endte nokså uavgjort, slik at de små ikke skulle miste all selvtillit som var bygd opp ila turneringen.

Mange av NFAs spillere er også med på Fornebu FK, og fremover venter flere kvalitetscuper for både NFA og Fornebu FK.

Så er det bare å håpe at spillere og foreldre har hatt en både god, lærerik og utviklende opplevelse. NFAs supportergjeng leverte ihvertfall «best ever»; NFA takker for seierne også på tribunen!

Kommentarer

Skriv en kommentar:

*

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓