Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: VIF- OG LANDSLAGSKEEPER KRISTOFFER KLAESSON HYLLER NFA
󰀄

Kristoffer August Sundquist Klaesson var en del av den gyldne 2000-generasjonen i NFA, og fikk sitt gjennombrudd for Vålerenga i Eliteserien i fjor høst. Kristoffer spilte 12 kamper fra juni og ut sesongen – alle fra start. I tillegg etablerte han seg på U21-landslaget. For NFA var han blant annet med i Mundialito i 2012.

Vi tok en prat med Kristoffer om hans tid i NFA.

– NFA har betydd utrolig mye for meg. Som keeper i dagens fotball må man være god med beina, og det føler jeg NFA hjalp meg veldig med. Som keeper var jeg med på de fleste øvelsene som utespillerene var med på. Jeg ble testet både på tempo og ferdigheter med beina, samt koordinasjon, blikk og mye annet, sier Kristoffer.

– Hvordan mener du NFA har påvirket din utvikling?
– Jeg mener NFA har påvirket med veldig som keeper og fotballspiller. Å trene med veldig gode spillere 2-3 ganger i uken, pluss treninger med laget, har hjulpet mye. Samtidig er trenerne på NFA veldig dyktige og flinke til å se og håndtere de forskjellig spillertypene som var med.

– Hvilken betydning hadde Mundialito? – Mundialito var en ganske rå opplevelse for min del. Det å reise til utlandet for å spille («VM» for yngres) som 11-åring var noe helt spesielt. Det var veldig gøy å se hvordan nivået til de utenlandske lagene var i forhold til norsk nivå. Og veldig gøy å måle krefter mot store lag i Europa.

– Noe annet du husker som bør nevnes?
– NFA er et veldig bra sted å trene hvis du vil det lille ekstra. Det er ekstremt dyktige og flinke trenere, og man kan få mange nye venner siden det er så mange spillere fra forskjellige steder. Tror ikke jeg har et vondt ord om NFA.

Vi takker Kristoffer for praten og ønsker han lykke til for klubb og landslag i 2020!

 

 

 

 

 

Kommentarer

Skriv en kommentar:

*

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓