Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Blogg Generelt: NFA har betydd mye for landslagsspiller Frida Maanums utvikling
󰀄

Frida Maanum (f.1999) var med på NFA fra hun var 9 til hun ble 12 år. Nå spiller hun Champions League for Linköping og er en nøkkelspiller på det norske A-landslaget som nylig kvalifiserte seg for VM i Frankrike neste år. I fjor var hun med Norge til EM i Nederland som den yngste spilleren i troppen. Frida står nå med 15 A-landskamper for Norge (07.09.18).

Frida sier blant annet at hun ikke tror hun ville vært der hun er i dag hvis hun ikke hadde gått på NFA.  Se hele videoen der Frida forteller om hva NFA har betydd for henne.

frida

 

 

 

 

 

 

Fridas mor, Liz-Heidi Leonhardsen, sier dette om Fridas tid i NFA:

”NFA har betydd mye for Fridas utvikling, spesielt når det gjelder fokus på spilleforståelse, motorikk/kroppsbeherskelse, hurtighet og teknikk. I tillegg fikk de verdifull forståelse for viktigheten av kvalitet på trening fremfor kvantitet, betydningen av restitusjon, nok søvn og godt kosthold.
Påvirkning av gode holdninger førte til at hun lærte viktigheten av å være seriøs på hver trening og gå dit for å lære og utvikle seg videre. NFA var også viktig for utviklingen mentalt. De ble utfordret med tydelige tilbakemeldinger, nivåinndeling og konkurranse om plassene. Dette har helt klart styrket og forberedt Frida til å takle dette bedre nå et par år senere.

På bilde sees Frida sammen med NFA-gutta i «VM» for yngres i Portugal, Mundialito 2011. NFA ønsker Frida lykke til videre!

historie

Kommentarer

Skriv en kommentar:

*

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Opphavsrettighet © 2012
󰁓