Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Hjem: Treninger

Ny NFA-periode etter påske i Oslo og Bærum (se nedenfor) og i Sandefjord .  Denne perioden varer frem til sommerferien, med siste trening i uke 25. Det åpnes nå også for 10-årgangen. Ønsker du å komme på en prøvetrening, send en mail til: post@f-a.no

Treningstider og steder (med kunstgress) mvf uke 1 og frem t.o.m uke 25 blir følgende:

Bærum i Gjønneshallen:

-Tirsdager, kl 16-1730

Oslo:

– Onsdager og fredager, kl 15-1630 på Bryn kunstgressbane (inntil videre i Vallhall Arena)

Perioden etter påske har varighet til sommerferien (t.o.m uke 25), men ikke treninger på helligdagene 10, 17 og 21/5. Priser for denne perioden, som også inkluderer en NFA-fleecejakke (Helly Hansen) er:

-en gang i uken, kr 2950,-
-to ganger i uken, kr 3950,-

Husk 50 % søskenmoderasjon. Spillere kan starte på NFA til enhver tid. Om man starter i en påbegynt periode betales det kun for gjenværende ganger. Nye som starter på NFA får en NFA-treningsdrakt mot et tillegg i prisen.

Alle gruppene på NFAs treninger deles inn i nivågrupper, også på tvers av alder. Vi ønsker på denne måten å gi et best mulig tilbud for flest mulig. NFA har som mål at spillerne skal ha det gøy innenfor rammer som setter visse krav til interesse, disiplin, motivasjon og ønske om læring og videre utvikling.

Det kan prøvetrenes før man eventuelt bestemmer seg for videre deltakelse og betaling.

Verv en spiller til NFA (som starter og blir med på NFA), og du får en NFA-Diadora sekk i vervepremie! Send da en mail til post@f-a.no med navn, fødselsår og mailadresse.

NB! Husk også mulighetene for å være med på NFAs fotballskoler. Mer om det her.