Kontakt oss
󰁂 post@f-a.no
Hjem Om oss

Norsk Fotballakademi

Norsk Fotballakademi ble stiftet 30/11 2005 og er registrert i Brønnøysundregisteret som et Ansvarlig selskap med delt ansvar.

Bakgrunnen for etableringen av dette klubbuavhengige alternativet, er å gi fotballinteresserte barn/ungdommer en utvidet og tilpasset treningsmulighet, utover det tilbudet som gis av klubbene. Fotballakademiet er et tilbud til spillere som er motivert for å satse på fotball, og har lyst til å lære og videreutvikle sine ferdigheter både fotballmessig og mentalt. Klikk her for å se litt hva NFA stå for.

Treningene startet i februar 2006 og tilbys etter skoletid.

Treningene foregår fra oktober til april/mai inne på kunstgress i  Vallhall Arena og i Gjønneshallen i Bærum. Perioden april/mai-september er det treninger i Bekkestua-området og på Bryn kunstgress i Oslo. I tillegg er det nå også et tilbud i Sandefjord, nærmere bestemt i Sandarhallen om vinteren og ute på Breidablikk resten av året.

NFA arrangerer også fotballskoler i sommer- høst- og vinterferier på Bryn og i Vallhall Arena; se mer informasjon om dette under Fotballskole.

Selskapet Norsk Fotballakademi er etablert og drives av:

Terje Lübeck – Ansvarlig; Har UEFA B-lisens og erfaring som flerårig trener i barne- og ungdomsfotballen, og ellers mangeårig fotballspiller på et lavt og behagelig nivå!

Thierry Kopp – Sportslig ansvarlig; Fransk, tidligere profesjonell fotballspiller. Utdannet fysisk trener (europeisk høyere utdanning).  Kostholdsrådgiver for idrettsutøvere. Thierry har erfaring fra og vært ansvarlig for oppstart og etablering av fotballskoler.

Vår målsetting

Fotballakademiet vektlegger kvalitet i et spesialtilpasset treningsopplegg med kvalifiserte trenere og gode treningsforhold. Norsk Fotballakademi er basert og bygd opp etter de samme prinsipper som gjelder for toppklubbene i de franske og europeiske fotballakademiene.

Fotballakademiet legger stor vekt på utvikling av denne aldersgruppens motoriske evner og tekniske fotballferdigheter. «Gullalderen» for denne gruppen er 7-13 år og målet med Fotballakademiet er å utnytte mulighetene til å «foredle» spillernes utvikling på en lekbetont og positiv måte med riktig trening.

Vi har som mål å gi spillerne et tilbud med fokus på:

-utvikling av tekniske fotballferdigheter og motoriske og
koordinasjonsmessige evner
-utvikling av taktiske/lagmessige ferdigheter
-utvikling av ytterligere lyst og motivasjon til å bli bedre fotballspillere
-utvikling av positive mentale og sunne holdninger.

Alt over i kombinasjon med å ha det gøy med fotball!

Vårt kontonummer (DnB Nor konto): 5081.06.06964